Honden

† Gizmo † 2018

RUN BEFORE BEAUTY GIZMO

Gismo is onze Deense aanwinst en komt van het Bauerteam. Van origine is hij van kennel Run before Beauty en ook qua uitstraling duidelijk herkenbaar als zodanig. Hij kan zowel in de lead of als wheeldog fungeren en naast Honey is hij een bijzonder team. Gismo is zeer op de mens gericht en houdt alles in de gaten.

Gizmo is 11 jaar geworden.

Honey

RUN BEFORE BEAUTY HONEY

Honey heb ik ook gekocht van Joel. Honey is een hele zachtaardige husky, ze houdt niet van voor haar onbekende mensen, maar als ze je eenmaal kent, is ze (bij wijze van spreken) niet bij je weg te slaan. Als Honey in het sledehondenteam loopt, wil ze maar één ding en dat is zo snel en goed mogelijk het parcour afleggen. Honey loopt erg goed in lead, ze had in het begin maar twee trainingen nodig en toen wist ze de commando's al, we kunnen wel spreken van een natuur-talent(je)!

Inuk

RUN BEFORE BEAUTY INUK

Inuk is ook een RB4B hondje. Ze heeft een pittig karakter en kan erg goed los lopen. Inuk haalde als pup altijd de andere honden op als die even te ver uit de zichtslijn dreigden te verdwijnen. Rennen vind ze helemaal geweldig en dat komt goed uit in ons team! Inuk is een directe dochter van Run Before Beauty Zero en dat merk je in alle opzichten!

Kane

RUN BEFORE BEAUTY INFERNO

Dit is Kane van Run Before Beauty en hij is afwisselend lead- dan wel wheel dog. Zijn aristocratische hoofd en autoritaire houding zorgen ervoor dat hij, met zijn aanwezigheid binnen het team, vertrouwen en rust schenkt. Zijn karakter is goedmoedig en vrolijk en hij is altijd in voor knuffelen en sporten. Wij hebben hem de bijnaam:” De Generaal” gegeven en dat heeft hij geheel en al te danken aan zijn uitstraling en karakter.

Knut

A HAPPY DAY OF NIKOLATSJKA

Knut is onze showhond en tevens de taaie doorzetter en krachtpatser in de roedel. Zijn bijnaam is Arnold Schwarzenegger en dat heeft hij te danken aan zijn getrainde lijf, want hij vermaakt zich met sporten. Knut heeft van jongs af aan aangegeven dat hij sporten prefereer, boven het lopen in de ring voor een show. Hij voelt zich heerlijk als hij een modderbad kan nemen, maar anderzijds kan hij ook genieten van lekker luieren in de kennel met Kane die van jongs af aan zijn kennelmaatje en grootste vriend is.

Ludwig

Run Before Beauty Ludwig

Stamboom Run Before Beauty Ludwig.

Wisconsin

CASSIDY'S WISCONSON

Wisconsin is tevens van het Bauerteam en heeft een spirit waardoor menig musher hem juist in zijn/haar team wil hebben. Hij wil altijd rennen en zelfs voor een foto kan hij moeilijk stil staan. Hij is een bewuste keuze uit de Trinity lijn en daarnaast ook een mooie hond om te zien. Wisconsin heeft veel potentie voor de sport. Zijn karakter is goedaardig en het is een grappenmaker eerste klas. Wisconson wil altijd alles veel en SNEL. 

Zero

Sirirosca Zero

Stamboom Sirirosca Zero.

Belle op de Ginkelse heide.

† Belle † 2016

RUN BEFORE BEAUTY BELLE

Belle is onze oudste husky en zij komt ook van Joel Reyniers van Run Before Beauty. Dankzij Joel en Belle hebben wij het mushen geleerd! Belle maakte deel uit van Joel zijn succesvolle team en heeft verschillende mooie overwinningen met Joel mogen beleven. Voor ons is Belle het toonbeeld van perfectie, ze luistert perfect en deze grote schat wil altijd lopen!
 
Belle is 16 jaar geworden.

† Spoon † 2017

RUN BEFORE BEAUTY ESPOON

Dit is Spoon hij komt ook net zoals zijn 2 voorgangers uit het Bauerteam en van origine ook uit de Run Before Beauty kennel. Spoon is nu bij ons 1 jaar gestationeerd. Hij is een grote zachtaardige hond welke een rustige benadering profileert. Hij liep bij het Bauerteam altijd in Wheel en dat zal hij bij ons ook gaan doen. Wij verwachten dat Spoon met Kane een geweldig team zal zijn op deze positie.
 
Spoon is 13 jaar geworden