Over ons

Over Siriroca

 
Wij zijn een van de grotere Siberische Husky kennels in Nederland en sinds april  2016 gevestigd in Coevorden. Wij wonen hier op een boerderij in het buitengebied, de ideale plek voor Sirirosca! Het team Sirirosca bestaat uit Siebren & Ingrid.
 
Vanaf september t/m maart trainen wij dagelijks met de honden voor internationale sledehondenwedstrijden. Het is dan belangrijk dat de temperatuur lager is dan 15 graden (i.v.m. oververhitting). Trainingen vinden plaats met de quad in Nederland en Duitsland en als het weer het toelaat uiteraard met de slee. Vanaf december gaan we naar de sneeuw (Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Noorwegen en Zweden) om in eerste instantie te trainen en vervolgens mee te doen met de wedstrijden aldaar. Het uiteindelijke doel is om wereldkampioen te worden in de open klasse.
 
Wij vinden het belangrijk om verantwoord te fokken om met name ons open-team operationeel te houden. Regelmatig hebben wij een herplaatser of een pupje beschikbaar. Mocht u interesse hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.